Új javító állomás Budapesten a Savoya Parkban

Megnyitottuk legújabb autóüveg-javító állomásunkat Budapesten a Savoya Parkban!

20191210_savoya_park

Cím: 1117 Budapest, Hunyadi János utca 19. (ALDI parkoló)

Mindenkit szeretettel várunk!

+36706026000

Elolvasom

Szélvédő javítás Budapest

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS BUDAPESTEN

A kőfelverődésből származó sérülést vákuum technológián alapuló módszerrel javítjuk Budapesten. Abban az esetben, ha a szélvédő a sérülési pont javítását követően tovább repedne, később az üveg cseréjének árából levonjuk a szélvédő javítás költségét. A repedt szélvédő sajnos biztonsággal nem javítható.

Szélvédő javításhoz speciális, műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával, és örök garanciát adunk, hogy a javított kőfelverődés nem veszti el átláthatóságát és nem sárgul be. Ha már a szélvédő sérülése nem javítható, akkor sok éves tapasztalattal a hátunk mögött szakszerűen elvégezzük szélvédőjének cseréjét.

Amennyiben szélvédőjét otthonánál, munkahelyénél a legnagyobb kényelemben szeretné javítani, hívja a +36 70 602 0000 számot és munkatársunk a helyszínre siet megoldani a problémát.

Hívjon bennünket és soron kívül, szakszerűen javítjuk a szélvédő sérülését Budapesten és környékén!

Hívjon, hogy megelőzze a szélvédőcserét:

+36 70 602 0000

Elolvasom

Szélvédő javítás

Mielőtt kicseréljük a sérült szélvédőt, először mindig megpróbáljuk megjavítani a kőfelverődést a szélvédőn. Ezzel időt és pénzt takarítunk meg Önnek.

szelvedojavitasnonstop

A sérülés típusa, mérete és elhelyezkedése dönti el, hogy javítható-e a szélvédő, vagy szükség van a szélvédőcserére, az autóüveg cseréjére.

Elolvasom

Online ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, hogy ne érje meglepetés!

A társoldalunkon elérhető űrlapot pontosan kitöltve kérhet ajánlatot szélvédő javítására vagy cseréjére!

Ajánlatkérés itt:

http://ragyogjon.hu/web/ajanlatkeres/

Elolvasom

Szélvédőcsere Budapesten

Szélvédő csere Budapest területén akár a helyszínen, hétvégén, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, korrekt árak.

Ha szélvédő javítás érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra, ahol a szélvédő javítás szolgáltatásainkról olvashat részletesebben.

Szélvédő csere vagy javítás?

Szélvédő csere vagy javítás?

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy lehet-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere folyamata – szélvédő csere Budapest

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan megsérül. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás menetét. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A sérült üveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után következhet az új behelyezése. Ezt egy alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült eltávolítani, akkor a régi keretet helyezik vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a megfelelő ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó egy összefüggő karimává váljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emelik, határozott mozdulatokkal azt beillesztik és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítik. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Budapest

 • Személyautó ragasztott szélvédővel (Ford Focus, Opel Astra, Toyota Corolla stb.): 8.000-12.000 Ft között
 • Személyautó gumis kerettel: 6.000-10.000 Ft között
 • Terepjárók, SUV-ok (Audi Q7, VW Touareg stb.): 10.000-18.000 Ft között
 • Kisteherautók (Mercedes Sprinter, VW Crafter stb.): 10.000-16.000 Ft között
 • Teherautó gumis kerettel: 15.000-25.000 Ft között
 • Teherautó ragasztott szélvédővel: 20.000- 60.000 Ft között
 • Busz szélvédő: 50.000 Ft-tól
 • Oldalüvegek egyedi beárazás alapján

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített szélvédők gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázás: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen vagy háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén vagy vasárnap is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Ha érdekli, hogy egy repülőgép hogyan úszta meg a nagyobb bajt a sérült szélvédő miatt, akkor olvassa el a következő érdekes cikket: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_British_Airways_5390-es_j%C3%A1rat%C3%A1nak_balesete

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyé, az otthonában vagy a műhelyünkben.

Biztosító partnereink

Biztosító partnereink

Szélvédő csere Budapest – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:

 • jogosítvány,
 • forgalmi engedély,
 • törzskönyv,
 • meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:

 • jogosítvány,
 • forgalmi engedély,
 • törzskönyv,
 • meghatalmazás a cégünk részére,
 • aláírási címpéldány,
 • bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Budapest: a fényszóró polírozást több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe.
 • Szélvédő polírozás Budapest: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás vagy sérülés mélységétől függ.
 • Szélvédő gravírozás Budapest: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést.
 • Nano szélvédőbevonat Budapest: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is.

Ne feledje, autó szélvédő csere Budapest területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.

Elolvasom

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Az autóüveg vagy szélvédő cseréjének, illetve javításának ára, költsége három fő tényezőtől függ:

 1. a kár típusától, pl. kőfelverődés, kavicsfelverődés vagy repedés;
 2. a sérült üvegelemtől, azaz pl. szélvédő, hátsó ablak vagy oldalablak;
 3. járműbiztosítása érvényes-e üvegkárra

Amennyiben Casco biztosítása érvényes üvegkárra és nem kell kicserélni az autó üvegét, hanem ki tudjuk javítani a sérülést (pl. egy kőfelverődéses szélvédőn), akkor a szélvédő, kőfelverődés javítása akár INGYENES. Bővebb információért keresse Ügyfélszolgálatunkat.

Az alábbiakban részletesebben tájékozódhat autóüveg vagy szélvédő cseréjének vagy javításának árairól, költségeiről, továbbá arról, hogyan vállaljuk át Öntől a biztosítási ügyintézéssel kapcsolatos teendőket. Kérje árajánlatunkat!


serulesek

Normál kőfelverődés I. Ajánlott nettó javítási ár: 3.000,- HUF Nincs benne hajszálrepedés. Egyszerű javítani nincs kockázat. Méz sűrűségű ragasztóval is lehet javítani.

Normál kőfelverődés II. Ajánlott nettó javítási ár: 4.000,- HUF Kagylón belüli hajszálrepedésekkel. Javítása enyhe kockázattal jár. Hígabb ragasztó alkalmazása ajánlott.

Kombinált sérülés Ajánlott nettó javítási ár: 6.000,- HUF Kagylón belüli és kagylón kivüli hajszálrepedésekkel.

Csillag alakú sérülés I. Ajánlott nettó javítási ár: 8.000,- HUF Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban. A lehető legveszélyesebb típusú sérülés. Leghígabb ragasztó alkalmazása ajánlott

Csillag alakú sérülés II. Ajánlott nettó javítási ár: 10.000,- HUF Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban. Fűtőszálas szélvédőknél alkalmazzuk. A lehető legveszélyesebb típusú sérülés. Leghígabb ragasztó felhasználása ajánlott.

Csillag alakú sérülés III. Ajánlott nettó javítási ár: 13.000,- HUF Nincs kőfelverődés, csak csillag alakúrepedés. I, X, Y alakzatban. A legnagyobb veszéllyel járó sérülés. Extra híg ragasztóval dolgozunk a kár megszüntetése érdekében.

szélvédő javítás árak nagy mértékben függnek a sérülés típusától és az ezekhez alkalmazott ragasztótól.

Tekintse meg Facebook oldalunkat is, ahol megnézheti néhány referencia munkánkat is szélvédő javítás témában: kattintson ide!

A legjobb szélvédő javítás árak nálunk!

Elolvasom

CASCO

szelvedocsere

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédőcsere CASCO-ra akár ingyenesen is lehetséges!

Elolvasom