GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a központi telefonszámunk? +36 70 602 6000 +36 30 602 6000


Mennyibe kerül egy szélvédő javítás?  (személyautó) A szélvédőn keletkezett sérülések típusa adja meg az árat 3.000 – 10.000,- Ft közé tehető. Ez minden esetben a személyes találkozásnál kerül felmérésre és el is végezzük a javítást. Ebben az összegben mindenki megtalálja a számára kedvező ajánlatot.


Mennyibe kerül egy szélvédő javítás? (autóbusz, busz, kamion) Személyes találkozás alkalmával kerül megbeszélésre.


Casco biztosítással rendelkezem. Mennyibe kerül a javítás? FONTOS ! Az szélvédő javítás és szélvédőcsere esetén a casco biztosítást igénybe kell venni. FONTOS !  Az ÖNRÉSZ tartalom (10%, 20% vagy 30%)  esik bele a casco-s kárügyintézésébe, NEM a 100.000,- Ft. Ez nagyon SOK esetben INGYENES ! (Hiszen fizeti a casco-t!!!!!) Ha magánszemély, akkor minden esetben INGYENES! Ha céges “teherautó”, akkor ÁFA-t szükséges fizetni. Ha céges” személyautó”, akkor fél ÁFA-t szükséges fizetni.


Van-e mobil szélvédő javítás és szélvédőcsere és mennyibe kerül? Igen, van. Az kiszállási díj függ az elvégzett munka nagyságától és a megtett távolságtól.


Itt vagyok az egyik telephelyükön. Miért nincsenek itt? Mielőtt elindul valamelyik telephely felé, kérem telefonáljon időpont egyeztetés miatt. Azért nincs ott a kolléga, mert éppen az ön előtti szélvédő javítással kapcsolatos felkérést teljesíti. Köszönjük a türelmét!