Rólunk

Gyors, megbízható, precíz szélvédő javítás és szélvédőcsere Budapesten és vonzáskörzetében. Megjavítjuk kőfelverődött, repedt szélvédőjét, szükség esetén elvégezzük annak cseréjét, mindezt több éves szakértelemmel a hátunk mögött.

A szélvédőjavítás és csere mellett másik fő profilunk a lámpabúra polírozás. Lemattult, karcos, besárgult fényszóróit újjá varázsoljuk anélkül hogy egy vagyont kellene ráköltenie, hiszen mindez a gyári lámpa beszerzési árának töredékébe kerül. Nézegessen fotókat!

Bátran kérdezheti a következőt: Mit nyer Ön azzal hogy minket választ?

1. Legfőképp biztonságot Ön és családja számára. Csakis kizárólag minőségi üvegeket (Pilkington, Nordglass, Sekurit Saint-Gobain) építünk be, a legkorszerűbb technológiát és szerszámokat alkalmazva. Előzze meg a bajt, javíttassa meg szélvédőjét mielőtt túl késő! Egy megrepedt, törött szélvédő veszélyes lehet!

2. Időt és kényelmet. Mivel rohanó világban élünk, megértjük hogy nem mindig tudnak Önök utazni egy adott helyszínre, ezért mi boldogan vállaljuk hogy ott és akkor végezzük el a javítást vagy cserét amikor Önöknek az a legalkalmasabb. Legyen ez az Ön otthona vagy akár munkahelye. Elvégezzük Ön helyett a papírmunkát, vállalva a teljes körű kár-ügyintézést, beleértve a Casco-s eseteket.

3. Pénzt, mivel minden alkalommal törekszünk a szélvédő javítására, hogy a cserét el tudja kerülni. Hiszen egy üvegcsere lényegesen költségesebb és időigényesebb. A javítás egy környezetkímélő eljárás aminél az eredeti üveg megőrzését fontos feladatunknak tartjuk, valamint nagy gondot fordítunk az esztétikai megjelenésre.

Mert fontos Ön és családja biztonsága! Hívjon ha a legjobb szélvédőst keresi a városban!

     

   

  

+36 70 602 6000

+36 30 602 6000