Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Szélvédő javítás ár

A szélvédő javítás ár nagyban függ a sérülés jellegétől és a felhasznált ragasztótól. Ajánlott kőfelverődés javítás ár 5.000,- forinttól.

Az alábbi táblázatban szereplő árak csak a munkadíjat jelentik, ha szélvédőt kell cserélni, akkor a szélvédő árakról külön kérjen bővebb tájékoztatást, típusonként különböző mértékű akciós autóüvegeket biztosítunk.

Kiszállási díjaink:

– Budapesten: 5.000,- Ft

– Budapest agglomerációjában: 10.000,- Ft

FIGYELEM! A szélvédő javítás árak csak tájékoztató jellegűek, fenntartjuk az árváltoztatás jogát. Kérje egyedi árajánlatunkat szélvédőjének javítására a sérülés helyszíni szemrevételezését követően. Megfelelően fotózott sérülésre helyszíni felmérés nélkül is tudunk árajánlatot adni.

Sérülés típusa
Szélvédő javítás ára
Meglévő sérülés felújítása, újrafedése5.000,- Ft
Kombinált, általános sérülés javítása10.000,- Ft
Csillag alakú sérülés, kombinált, hajszálrepedésekkel15.000,- Ft
Kombinált, csillag alakú, repedt, fűtőszálas, szolár (hővédős)20.000,- Ft

Szélvédő javítás árak különféle sérülés típusok esetén

– Azok a szélvédő sérülések, amelyek nem tartalmaz hajszálrepedést, könnyebben javíthatók és kisebb a kockázat. A javításukat méz állagú ragasztóval szoktuk végezni.

– A kagylós hajszálrepedéseket tartalmazó sérüléseket hígabb ragasztóval lehet hatékonyan javítani. A hajszálrepedés lehet kívül és belül egyaránt.

– Ha a szélvédőn nincs kőfelverődésből származó sérülés, mindössze Y, I vagy X alakú szélvédő sérülés, akkor nagyon híg állagú ragasztót alkalmazunk.

– Ha az I, X vagy Y alakú sérülés csillag alakú sérüléssel kombinált, akkor exrta híg ragasztóval tudjuk csak megszüntetni az autóüveg sérülését.

– A fűtőszálas szélvédő sérülése a legkritikusabb probléma, ennél nagyon kell vigyázni javítás közben a szál sérülésmentességére.